Nie, Premium nie przepadnie. Premium jest przypisane do Twojego konta (e-maila), a nie do konkretnego telefonu.
Wystarczy, że zalogujesz się w aplikacji lub na stronie tym samym e-mailem, na który kupiłaś/eś Premium, a subskrypcja pojawi się automatycznie.
Nie widzisz Premium?
Najczęstszą przyczyną jest zalogowanie na inny e-mail niż ten, na który zostało zakupione Premium.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł